Eenouder Campings in Italie

Wie aan Italie denkt, denkt aan zon, zee strand en een achterland met prachtige steden zoals bijvoorbeeld Pisa, Livorno, Florence, Firenze en natuurlijk Venetie. Ook het heerlijke eten, en vooral de zeespecialiteiten, wil je zeker niet missen tijdens je eenoudervakantie in Italie, terwijl de kinderen genieten van de pizza's en pasta's.

Op verschillende plaatsen zijn er gezellige campings voor eenoudergezinnen, waar je ingerichte huurtent op een speciaal eenouderveld al klaar staat. Je kunt er zorgeloos met de bus naartoe reizen, die je eenvoudig bij je boeking bijboekt. Op de camping heb je voldoende privacy in je eigen tent en toch de gezelligheid van de groep eenouders. De kinderen hebben al snel vriendjes en vriendinnetjes en ook zelf heb je, als je daar behoefte aan hebt, al snel aanspraak en gezelligheid met de eenouders uit de groep. Geniet van 'la dolce vita' en leer andere eenouders kennen tijdens een heerlijke zonvakantie in Italie. Bekijk hier de vakanties die wij voor je hebben:

Eenoudervakantie Strand en Cultuur TOSCAANSE KUST

Camping Italia ***

Eenoudervakantie Strand en Cultuur TOSCAANSE KUST

Kamperen in Italië is altijd een goed idee! Met deze eenoudervakantie ga je samen met je kind(eren) volop genieten aan de Toscaanse kust, misschien wel de mooiste streek van het land. Viareggio staat bekend als badplaats met een uitgestrekte boulevard en ligt in de buurt van de mooiste Italiaanse steden. Lees meer.

Italië | Toscane | Viareggio
Vanaf
€ 598,00

Eenoudervakantie Watersport IDROMEER, ITALIË

Camping Rio Vantone ****

Eenoudervakantie Watersport IDROMEER, ITALIË

Een eenoudervakantie naar een van de mooiste meren van Italië: het Idromeer. Het meer ligt tussen hogen bergen en de natuur eromheen is prachtig! Het klimaat is verrukkelijk waardoor jij en/of je kids mee kunnen doen aan de leukste watersporten. Genoeg van al het avontuur? Relax dan gewoon even in het zonnetje! Lees meer.

Italië | Idromeer | Lago d'Idro
Vanaf
€ 948,00

Eenoudervakantie Actief IN ITALIË

Camping Dolomiti ****

Eenoudervakantie Actief IN ITALIË

Dimaro is een perfecte bestemming voor een actieve vakantie voor jou en de kinderen. De streek biedt de beste mogelijkheden voor een actieve vakantie. Zo kun je meedoen aan raften, klimmen en canyonen, maar jullie kunnen natuurlijk ook genieten van het goede leven in de prachtige natuur! Lees meer.

Italië | Trentino | Dimaro
Vanaf
€ 948,00

Eenoudervakantie Strandvakantie AAN HET GARDAMEER

Camping Eurocamping Pacengo ***

Eenoudervakantie Strandvakantie AAN HET GARDAMEER

Het Gardameer is een heerlijke plek waar je samen met je kinderen kan genieten. Jullie zitten direct aan het strand en in de buurt vind je allerlei leuke Italiaanse stadjes, attractieparken en mooie natuur. De kids worden volop vermaakt door het animatieteam zodat jij ook eens lekker kan genieten van de zon. Lees meer.

Italië | Gardameer | Pacengo
Vanaf
€ 948,00