Eenouder Campings in Italie

Wie aan Italie denkt, denkt aan zon, zee strand en een achterland met prachtige steden zoals bijvoorbeeld Pisa, Livorno, Florence, Firenze en natuurlijk Venetie. Ook het heerlijke eten, en vooral de zeespecialiteiten, wil je zeker niet missen tijdens je eenoudervakantie in Italie, terwijl de kinderen genieten van de pizza's en pasta's.

Op verschillende plaatsen zijn er gezellige campings voor eenoudergezinnen, waar je ingerichte huurtent op een speciaal eenouderveld al klaar staat. Je kunt er zorgeloos met de bus naartoe reizen, die je eenvoudig bij je boeking bijboekt. Op de camping heb je voldoende privacy in je eigen tent en toch de gezelligheid van de groep eenouders. De kinderen hebben al snel vriendjes en vriendinnetjes en ook zelf heb je, als je daar behoefte aan hebt, al snel aanspraak en gezelligheid met de eenouders uit de groep. Geniet van 'la dolce vita' en leer andere eenouders kennen tijdens een heerlijke zonvakantie in Italie. Bekijk hier de vakanties die wij voor je hebben:

Eenoudervakantie Gezellige zonvakantie IN TOSCANE

Camping Le Marze: Eenouder ***

Eenoudervakantie Gezellige zonvakantie IN TOSCANE

In Marina di Grosseto is het mogelijk. Zin in een dagje cultuur? In Pisa, Rome, Saturnia of Pitigliano kun je genoeg oudheden bekijken. Een dagje strand? Lekker luieren op het strand of genieten van een spannend boek terwijl je kinderen surfles krijgen.... 's Avonds bijkletsen met een drankje. Dat is pas echt vakantie. Lees meer.

Italiƫ | Toscane | Marina di Grossetto
Vanaf
€ 958,00