Eenouder Campings Kroatie

Elk jaar is Kroatie weer favoriet als bestemming voor de eenoudervakanties. Verblijf in een mobile home in Trogir, of in een huurtent in Rovinj of Starigrad. Op alle eenouder campings die wij aanbieden staan de tenten voor de eenoudergezinnen die bij ons boeken bij elkaar. Ook zijn deze tenten al volledig ingericht bij aankomst. 

We bieden tijdens deze reizen de leukste activiteiten voor iedereen: Zo kun je bijvoorbeeld een fantastische boottocht doen of een dagje gaan zeekajakken. Je kunt ook samen met de andere 1-oudergezinnen het Aqua Colors Waterpark bezoeken of heerlijke wandelingen maken. Om ervoor te zorgen dat je af en toe toch een lekker momentje voor jezelf hebt, bieden we ook begeleide activiteten voor de kinderen. Dan kun jij even lekker luieren in een hangmat!

Bekijk hier onze eenouder kampeervakanties naar Kroatie:

Eenoudervakantie Zon en Actief KAMPEREN IN STARIGRAD

Camping Paklenica eenouders ****

Eenoudervakantie Zon en Actief KAMPEREN IN STARIGRAD

Ga mee op een ontspannende zonvakantie vol met leuke outdoor activiteiten in het prachtige Kroatie. Gezellig vakantie vieren met andere eenoudergezinnen en de kinderen. Bezoek de mooie stad Zadar, ga klimmen en wandelen in het Nationaal Park of kom heerlijk tot rust op het privéstrand van de camping of bij het zwembad. Lees meer.

Kroatië | Dalmatië | Starigrad
Vanaf
€ 597,00