Eenouder Campings Zweden

Ben je op zoek naar een veelzijdige actieve eenouder vakantie? Wel eens aan Zweden gedacht? Misschien niet zo gewoon als een alleenstaande ouder vakantie naar Frankrijk, Spanje of Italie maar zeker een aanrader als je je kinderen een bijzondere vakantie wilt laten beleven. De Zweedse natuur is het decor voor tal van activiteiten zoals een 5-daagse kanotocht, klimmen, boogschieten, mountainbiken, zwemmen, vissen en nog veel meer. Doe eens iets anders en ga ook mee naar Zweden!

Eenoudervakantie Kanotrekking IN ZWEDEN

Wildkamperen Zweden *

Eenoudervakantie Kanotrekking  IN ZWEDEN

Geniet tijdens deze eenoudervakantie met de kano van de Zweedse natuur. Kampeer op tal van kleine eilandjes, lekker zwemmen in het helderste water, op zoek naar dierensporen en lekker uitrusten in een hangmat. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour. Lees meer.

Zweden | Dalsland | Gustavsfors City
Vanaf
€ 1748,00

Eenoudervakantie Familieplezier RONDREIS CENTRAAL-ZWEDEN

Campings in Centraal-Zweden **

Eenoudervakantie Familieplezier RONDREIS CENTRAAL-ZWEDEN

Tijdens dit 15-daagse avontuur trekken we per minibus met een groep eenoudergezinnen en reisleiding door de natuur van het veelzijdige Zweden. Zwemmen bij de waterval, slapen op 7 verschillende locaties en te gekke activiteiten. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour. Lees meer.

Zweden | Dalarna | Johannisholm
Vanaf
€ 2899,00