Eenouder Campings Kroatië

Elk jaar is Kroatië weer favoriet als bestemming voor de eenoudervakanties. Verblijf in een mobile home in Trogir, of in een huurtent in Rovinj of Starigrad. Op alle eenouder campings die wij aanbieden staan de tenten voor de eenoudergezinnen die bij ons boeken bij elkaar. Ook zijn deze tenten al volledig ingericht bij aankomst. 

We bieden tijdens deze reizen de leukste activiteiten voor iedereen: Zo kun je bijvoorbeeld een fantastische boottocht doen of een dagje gaan zeekajakken. Je kunt ook samen met de andere 1-oudergezinnen het Aqua Colors Waterpark bezoeken of heerlijke wandelingen maken. Om ervoor te zorgen dat je af en toe toch een lekker momentje voor jezelf hebt, bieden we ook begeleide activiteten voor de kinderen. Dan kun jij even lekker luieren in een hangmat!

Bekijk hier onze eenouder kampeervakanties naar Kroatië:

Eenoudervakantie Zon en Actief IN KROATIE

Camping Paklenica eenouders ****

Eenoudervakantie Zon en Actief IN KROATIE

Ga je mee op een zonvakantie vol leuke outdoor activiteiten? Dit alles onder de zon van het prachtige Kroatië. Bezoek de mooie stad Zadar, ga klimmen en wandelen in het Nationaal Park of kom heerlijk tot rust op het privéstrand van de camping. Annulering door Corona? Binnen 14 dagen ontvang je je geld terug. Lees meer.

Kroatië | Dalmatië | Starigrad
Vanaf
€ 572,58